fbpx

Detaliile unei rochii de mireasă în sezonul rece

Sezonul rece este o perioadă magică pentru o nuntă. Un pic de ninsoare și lumina lumânărilor pot transforma orice locație în ceva care iese direct dintr-un basm. Dar alegerea unei rochii de mireasă poate fi adesea o provocare. Dacă e frig? Dacă plouă? Nu trebuie să ne stresăm, pentru că am creat o listă pentru alegerea unei rochii de mireasă de iarnă care te va face să te simți încrezătoare.

Mâneci lungi

Indiferent dacă rochia ta de mireasă ideală pentru vreme rece are mâneci lungi de inspirație boho, mâneci bufante sau orice altceva, alegerea unei acoperiri suplimentare te poate ajuta să rămâi confortabil, oferind în același timp o senzație de grație și rafinament.

În plus, combinația dintre o fustă plină, un decolteu înalt și mâneci poate fi o combinație ideală pentru o mireasă clasică care preferă un aspect mai modest, care încă transmite un sentiment de romantism clasic. Mânecile lungi realizate din material transparent accentuat cu aplicații din dantelă care oferă o oarecare acoperire de aerul rece, dar nu îndepărtează eleganța rochiei sunt alegerea perfectă pentru o nuntă în sezonul rece.

Țesături grele

În timpul sezonului rece, cu cât țesătura este mai grea sau mai groasă, cu atât vei fi mai cald. Dacă rochia de care sunteți îndrăgostită este o rochie din dantelă peste țesătură de șifon, alegeți ca materialul de dedesubt să fie schimbat în satin și nu în șifon. Satinul este o țesătură mai groasă, ținându-vă mult mai cald în timpul ceremoniei de nuntă.

Siluetele mai pline, precum rochiile de bal și formele în formă de A, sunt perfecte pentru nunțile de iarnă. Straturile suplimentare de tul sau alte țesături vor păstra căldura.

Dacă își dorești în ziua nunții să te simți ca o prințesă, purtând o rochie cu o fustă plină de rochie de bal va împărtăși acel sentiment interior cu lumea. Rochiile de bal emană o eleganță clasică cu o notă de fler regal.

Straturile de tul necesare pentru a crea aspectul plin și sculptural rochiei de mireasă vor oferi confort suplimentar în zilele reci de iarnă, deoarece reține căldura. Vremea mai rece poate face aceste creații stratificate mai confortabil de purtat decât în alte perioade ale anului.

Gulerele/decolteurile

Dacă preferi să nu porți o rochie de mireasă cu mânecă lungă, o altă opțiune este să cauți un decolteu care să ofere mai multă acoperire.

Un decolteu mai plin permite o anumită acoperire și căldură, fără a îndepărta restul designului rochiei de mireasă.

Cel mai important sfat pe care dorim sa ți-l oferim este să alegi rochia de mireasă care să te facă să te simți frumoasă. Dacă te simți încrezătore și confortabil, se va vedea pe fotografii, în zâmbetul tău și va face ca întreaga experiență a zilei nunții să fie magică și de neuitat.

Înarmată cu aceste sfaturi, cu siguranță vei putea găsi rochia de mireasă de iarnă perfectă, caldă, care arată în continuare elegantă și sofisticată.

La Valerie Mariage vă așteptăm cu drag ca să vă ajutăm în această căutare specială a rochiei de mireasă.