fbpx

Tendințe rochii de mireasă 2023

Deși este plin de entuziasm, procesul de a alege o rochie de mireasă poate deveni cu ușurință o chestiune stresantă. Există o piață de rochii de mireasă plină de opțiuni, de la rochii de bal prințesă la stiluri delicate de sirenă din dantelă, ceea ce face procesul de selecție destul de copleșitor. De aceea, pentru a-ți ușura munca, noi venim în ajutorul tău cu cele mai importante tendințe de rochii de mireasă din 2023.

Rochiile de mireasă anului 2023 vor impresiona prin modul cum va fi combinat stilul clasic cu elemente de moderne, oferind mireselor un aer clasic si romantic, care se poate adapta la orice stil de nuntă. Acestea ne vor oferi multitudine de forme, tivuri, înfrumusețări, straturi, culori și accesorii.

Iată principalele  tendințe de rochii de mireasă din 2023 la care să începeți să visați acum:

Rochii de mireasă cu model floral 3D

Prin aplicații florale și flori supradimensionate se adaugă o notă romantică oricărei rochii de mireasă. Această tendință este și o modalitate versatilă de a focaliza sezonul în ziua nunții tale.

În ce privește florile, ca elemente reliefate ale rochiei, care vor capta atenția celor din jur, pot fi de orice fel, însă încearcă să acorzi atenție dimensiunilor și amplasării, atunci când alegi rochia de mireasă. Dantela 3D cu flori medii si mici arată cel mai bine și avantajează siluetele voluptoase, ceea ce înseamna că poți purta cu încredere o astfel de rochie.

Rochii de mireasă cu fundiță

Fundițele a avut un impact în ultimii ani, dar în anul 2023 aceste detaliile feminine vor avea un aspect mai dominat. Revenirea fundițelor este marcată de opulența și versalitatea lor dramatică. Aspectele reflectă esența lor tradițională cu modele moderne și accesorii de păr.

Forma funditei, ca și rochia de mireasă, este diferită în fiecare model al acestei ținute. Fundițele pot fi mici, mari, late sau înguste, luxuriante, care seamănă cu o floare și au forma unui fluture.

Rochii de mireasă off-the-shoulders

Decolteul momentului are o senzație modernă de prințesă care a fost executată atât în forme structurale de inimă, cât și în țesături transparente cu ornamente florale. Rochiile de mireasă off-the-shoulder reprezintă o alegere întotdeauna delicată și feminină, oferind o alură seducătoare deoarece subliniază, în mod delicat, gâtul și umerii. Poți purta părul prins pentru a-ți expune trăsăturile frumoase.

Rochii de mireasă off-the-shoulders cu mâneci bufante

Rochiile de mireasă off-the-shoulders cu mâneci bufante oferă mireselor un aer feminin, mistic și boem, fiind transpuse într-o nouă estetică. Pliurile fluide și delicate oferă libertate de mișcare, dar atrag întotdeauna din punct de vedere vizual. Acestea oferă miresei grație deoarece mânecile măgulesc o serie de tipuri de siluete, deoarece lățimea lor echilibrează figura. Aceasta este una dintre acele tendințe de rochii de mireasă din 2023 pe care nu vrei să le ratezi.

Siluetele întregi în linie A și rochii de bal nu sunt singurele lucruri cărora li se permite să fie fluide sau umflate! Suntem atât de îndrăgostiți de tendința cu mâneci bufante, fără a pierde romantismul pe care îl avem nevoie de la rochiile noastre de mireasă.

Ne-au plăcut toate tendințele rochiilor de mireasă care vor fi văzute în 2023 și suntem siguri că și tu le iubești.

La Valerie Mariage vă așteptăm cu drag ca sa vă ajutăm în această căutare specială a rochiei de mireasă.