fbpx

5 secrete pentru a alege rochia de mireasa de maternitate perfecta

Ești logodită și aștepți un copil? Ce veste minunată! Dar odată cu sosirea iminentă a unui copil, corpul tău se va schimba.
Pentru a ajuta la atenuarea stresului care vine împreună cu cumpărarea rochiei de mireasă în timpul sarcinii, dorim să vă oferim câteva sfaturi despre găsirea rochiei de mireasă de maternitate potrivită pentru tine.

Alege silueta potrivită

Fiecare mireasă, indiferent dacă așteaptă sau nu, ar trebui să cerceteze diverse siluete, decolteuri și stiluri de rochie, înainte de a rezerva o întâlnire pentru cumpărături de rochii.
În acest fel, poți ști înainte de întâlnire ce faci și ce nu-ți place. Corpul tău trece prin unele schimbări majore atunci când ești însărcinată, ceea ce înseamnă că este o idee bună să explorezi o mare varietate de siluete pe care este posibil să nu le porți în mod normal. Nu numai că vei avea o idee bună despre ce ar trebui să încerci, dar consultantul tău de mireasă poate, de asemenea, să înceapă să tragă în prealabil diferite rochii de mireasă de maternitate și alte look-uri.

Alege țesături confortabile

Este înțelept ca miresele însărcinate să găsească o rochie de mireasă de maternitate care nu numai că are o siluetă și o croială măgulitoare, ci și o țesătură confortabilă. O rochie din țesătură moale și elastică, precum șifonul, flatează mult mai bine decât o rochie din țesături mai rigide, cum ar fi satinul sau dantelă. Te vei mișca foarte mult în ziua ta cea mare, așa că îți vei dori ceva în care te poți descurca cu ușurință – mai ales dacă data nunții tale este mai aproape de al treilea trimestru.

Întotdeauna mărește dimensiunea rochiei

De obicei, durează patru până la șase luni pentru a obține rochia de mireasă odată ce ai comandat-o, ceea ce înseamnă că burta ta va crește exponențial până când te vei strecura în cele din urmă în rochia albă. Sfatul nostru este să adaugi un centimetru la fiecare măsurătoare pentru fiecare lună rămasă de sarcină, de acum până la data nunții. În acest fel, poți evalua schimbările corpului tău mai aproape de ziua cea mare și vei putea modifica rochia în consecință.

Nu uita să alegi pantofii potriviți

Deoarece multe viitoare mamici suferă de umflarea picioarelor, este important sa iei in considerare acest lucru atunci cand cumperi pantofii. Alege o pereche de pantofi elegantă, dar confortabilă, cu mult sprijin și înălțime minimă a tocului.

Confortul ca prioritate

După cum am menționat deja, cel mai important factor pentru alegerea unei rochii de mireasă atunci când ești însărcinată este confortul. Alegerea unei rochii de mireasa care iti presează corpul nu este cea mai bună decizie. Opțiuni bune sunt rochiile de mireasă în linia A care măgulesc corpul, dar oferă și spațiu suficient pentru bebeluș și burtă.

În cele din urmă și cel mai important, alege o rochie care să se potrivească cu starea ta de spirit, chiar dacă este diferită de cea pe care ți-ai fi imaginat că o vei purta. Este ziua ta și dorim să te simți minunat și să porți pe toată durata zilei un zâmbet plin de farmec și fericire.