fbpx

Ce trebuie să știi înainte de prima probă a rochiei de mireasă

Ziua în care îți alegi rochia de mireasă ar trebui să fie unul dintre cele mai incitante și emoționante momente ale experienței tale de planificare a nunții. Însă, fără o pregătire adecvată, experiența poate deveni cu ușurință copleșitoare.

De aceea, noi dorim să vă oferim mici sfaturi pentru a avea o ședință de probă a rochiei de mireasă  cât mai reușită.

 

 Găsește inspirație

Pinterest și Instagram pot fi instrumente excelente atunci când vine vorba de a găsi inspirație pentru rochia de mireasă. Fă-ți o idee generală despre preferințele tale și vino pregătită cu imagini pe care le poți arăta consultantului tău.

Consilierii noștrii îți vor putea sugera cele mai bune opțiuni de rochie de mireasă care îți surprind stilul personal, îți completează tipul de corp și se încadrează în bugetul tău.

Multe mirese aleg până la urmă o rochie care nu este exact ceea ce se așteptau, așa că este important să păstrezi o minte deschisă pe durata ședinței. Fii chiar dispusă să încerci o rochie la care nu te-ai gândit, pentru că astfel poți confirma dacă îți place sau nu ceva pe care ai încercat anterior.

 

 Fără presiune

Nu dorim să te simți că trebuie să te ridici la nivelul oricăror așteptări cu privire la cum „ar trebui” să arate o mireasă. Scopul tău este să găsești o rochie care să completeze stilul tău personal și nu trebuie să arăți ca o persoană schimbată la nunta ta.

Considerăm că este mai important să îți studiezi și să descoperi stilul personal. Caută elemente comune în mărci, decolteuri, țesături, siluete de fuste și modele cu hainele pe care le porți zi de zi. Rochia ta de mireasă ar trebui sa te reprezinte.

 

 Decide pe cine dorești să aduci cu tine

Doar cei dragi ale căror opinii le prețuiești cu adevărat ar trebui să primească o invitație. Prea mulți oameni care vor critica selecțiile tale pot provoca frustrare și confuzie.

Îți recomandăm să aduceți doar doi sau trei prieteni apropiați sau familie la probă și alegeți pe cei despre care știți că vă vor oferi feedback pozitiv, sincer și încurajator atunci când vă încercați rochia. Optează pentru oameni cărora ți-ar fi foarte dor să fie alături de tine pe tot parcursul experienței.

 

Evită machiajul și bronzul fals

Știm că vrei să arăți și să te simți plin de farmec atunci când încerci rochiile de mireasă, dar machiajul intens și bronzul fals sunt ușor de transferat și pot lăsa urme pe rochiile de mireasă.

Sfatul nostru este să ai un machiaj minimal, dar să porți părul în stilul pe care crezi că îl vei avea în ziua nunții, deoarece acest lucru va schimba dramatic aspectul rochiei. De asemenea, îți vei putea face o idee mai bună și despre accesoriile pe care să le vei purta.

 

Sperăm că aceste sfaturi au ajutat la calmarea oricăror agitații de dinaintea ședinței de mireasă și te va ajuta să te simți calmă, încrezătore și gata să-ți găsești rochia de mireasă.