fbpx

5 motive să alegi o rochie realizată la comandă

Sunt atât de multe decizii de luat atunci când planifici nunta visurilor tale și una dintre cele mai mari este să alegi rochia de mireasă perfectă pentru tine.

Indiferent de stilul tău, este important să arăți și să te simți cel mai bine în acea zi – la urma urmei, este de departe cea mai fotografiată zi din viața ta și o zi care va rămâne pentru totdeauna păstrată în memoria ta.

Iată cinci motive pentru a alege o rochie realizată la comandă:

Unicitate

Ești o persoană unică, iar rochia ta de mireasă ar trebui să fie la fel de unică. Stilul și silueta ta vor influența viziunea pentru rochia ta de mireasă perfectă. Consultantul tău îți va oferi sugestii pentru țesăturile care se vor potrivi cel mai bine cu stilul de rochie pe care îl dorești. El va avea, de asemenea, o idee bună despre tendințele vestimentare și despre ceea ce este creat și proiectat pentru alte mirese, ajutându-te să stabilești cum ar trebui să arate rochia ta pentru a te face cu adevărat în evidență. Rochiile personalizate sunt o modalitate fabuloasă de a exprima individualitatea și personalitatea, dar este important să păstrezi o minte deschisă în timpul procesului de proiectare.

Potrivirea perfectă

Un consultant bun știe să-ți accentueze silueta distinctivă astfel încât să ți se potrivească perfect. O rochie la modă nu înseamnă că trebuie să fie inconfortabilă iar un motiv important pentru a alege rochia personalizată este potrivirea impecabilă și va fi confortabilă pe tot parcursul zilei. 

Opțiunile sunt nelimitate

Proiectarea unei rochii de mireasă la comandă înseamnă alegeri în fiecare etapă a procesului. De la stil și formă, până la țesături și ornamente. Este alegerea ta, felul tău, iar găsirea rochiei potrivite este o parte critică a procesului de planificare a nunții și poate adăuga stres dacă ceea ce îți dorești, nu poți găsi. Dar uneori, există atât de multe de căutat într-o rochie – potrivire, confort, mișcare, țesătură, culoare și stil, iar  dacă o rochie nu bifează toate aceste căsuțe, poate fi greu să te îndrăgostești de ea. 

Experiența

A avea șansa de a fi implicată în fiecare aspect al procesului de proiectare duce la o investiție mai emoțională și la aprecierea produsului final. A-ți turna inima într-o piesă unică, care nu va mai putea fi reprodusă niciodată, este de neprețuit. Este o parte din întreaga experiență de nuntă pe care o vei prețui toată viața.

Consultanță 

De la consultarea inițială și schițarea până la comunicarea flexibilă pe tot parcursul procesului de proiectare a rochiei de mireasă este important să te bucuri de o experiență superioară de servicii. Îți poți îndeplini toate ideile dacă optezi pentru o rochie de mireasă la comandă. Nu numai asta, dar te poți bucura și de procesul de la selectarea stilului până la alegerea țesăturii și adăugarea de detalii. 

Crearea unei rochii de mireasă personalizată cu un designer este cu adevărat o experiență unică! Și a fi parte a procesului asigură că rochia ta va fi și mai specială pentru tine în ziua ta cea mare.